Logg inn

Vi er sogn og fjordane si avdeling av NORSKE KVINNERS SANITETFOREINING. Ei kort websideadresse og blogg til alle lokale lag, gjer at vi no trygt kan påstå:

Alle lag i sogn og fjordane kan enkelt legge ut sine hjertesaker og nyhende på internett.

Då gjenstår det berre å lage ei vital levande side kor lesaren finn det han leitar etter. Du spør deg kanskje korleis kan vi sikre at dette skjer på ein moderne og tidsriktig måte? Facebook sider kan vises gjennom nettsiden til Soltua slik at vi sikrer å samle alle lagene på ett sted. Har du i ditt lag spørsmål ang ei eksisterande side kan du svært gjerne ta kontakt med Soltua i Florø.

Vi ynskjer alle med på internett, her finnes mange nye muligheiter til å vise oss fram på. Vi utfordrer alle til å finne på ny måter å dra inn nye medlemmer på. Kanskje noen som kan litt data og nettbrett. Nettbrett er den nye PC i dag. Stor skrift og lett navigering. Enklere enn mobiltelefoner og smidigere enn pc, og med betre batteri. Kan koste fra 1000-5000kr. 10 tommer er passe for det meste av vanlig bruk.

 

Sjå elektroniske utgåver av Solposten, klikk på bidet under.

solposten

Huset "Soltua" i Florø vert mykje brukt og som medlem kan du leie både lokaler og overnattingsplassar ved høve. Består av 33 lag med over 1700 medlemmar. Fylket har eigedomen "Soltua" og eige styre for "Solfondet". Fylket har si eiga avis "Solposten" som kjem ut 2-3 gongar i året. Organisasjonen er partipolitisk uavhengig og livsynsnøytral. Soltua har lokaler for utleige!

Se større bilde:

soltua kollasj